Anak Asuh Batam (Stichting)

29 oktober 2007 | Uniek Indonesisch dansspektakel van Gerard Mosterd in Ede

Unieke uitnodiging voor Europese tryout van een bijzonder dansspektakel en mogelijkheden voor deelname aan workshops met dansers.

Een dynamisch dansspektakel bestaande uit een internationale bezetting van vier Indonesische, een Japanse en twee Nederlandse performers. In deze voorstelling, geļnspireerd op de overlevingsstrijd in het heden komen verbondenheid en afzondering, de samenhang tussen alle mensen, en de manifestatie van het individu in de omringende wereld, aan bod.

Deze internationale coproductie is het resultaat van de samenwerking tussen de Nederlands-Indische theatermaker Gerard Mosterd en de Sumatraanse Bessie-Award winnaar choreograaf Boi G Sakti. Het vloeiende bewegingstheater van de scheppende Sakti gaat een gevecht aan met de eclectische hedendaagse dans van Gerard Mosterd. 

Indonesische markt!
Speciaal aansluitend op de voorstelling, hebben wij een Indonesische markt georganiseerd in samenwerking met de stichting Anak Asuh.(www.anak-asuh.nl). Er zullen verschillende kraampjes aanwezig zijn met de verkoop van Indonesische spullen, hapjes en drankjes.

De Reehorst is omgetoverd tot een paradijs van Indonesische muziek en cultuur. 

Workshops Verder heeft u als bezoeker de unieke mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops met de dansers die in thema staan van Indonesische dansen, die voortvloeien uit de voorstelling.

Als bezoeker van de voorstelling heeft u gratis entree op de Indonesische markt. Deze zal vanaf 14.00 uur zijn geopend met een collectie Indonesisch handwerk uit Toko Neba in Ede.

Vanaf 12.00uur workshops met spelers.

Toegang 15,00 voor de voorstelling

inl. Reehorst Congrescentrum Ede

Mosterd&Sakti

 
Terug naar het nieuws over Anak Asuh Batam (Stichting)